The Goal Definer
the Roadmap to YOU


Welkom bij The Goal Definer

Wie ben ik?

Als een dochter uit een eerste generatie migrantengezin,  had ik de eer om te fungeren als de troubleshooter van het gezin. Dit is een talent dat ik tot in detail heb weten te door-ontwikkelen en gebruik als de rode draad door mijn leven. Ik heb ik de afgelopen jaren een methodiek ontwikkeld, waarmee ik niet alleen na 1 intake gesprek het echte probleem scherp weet te maken, maar je ook verder in de oplossingen kan adviseren. We maken samen een werkbaar plan, waarbij ik mijn alle geleerde skills en kennis inzet om jou te helpen. Dit kan zowel binnen persoonlijke of in zakelijke groei zijn. 

Mijn ‘moeilijk’ uit te spreken voornaam heeft al een aantal mooie varianten voorgebracht. Deze variant, CUREAK, bleef mij altijd bij. Een verbastering van Chourouk(wat To Rise/Opkomst betekend) en een afkorting is voor Cure And Key (Vertaald betekent het ‘Genezing en Sleutel’ want zonder te weten wat echt de oorzaak is, zal je nooit helemaal het probleem kunnen tackelen en kunnen helen). Hierbij bied ik (strategisch en uitvoerend) advies aan voor overheids- en zorginstellingen. Daarnaast bied ik ook groeitrajecten, begeleiding, training en coaching aan. Tot slot doe ik per jaar een aantal intensieve trajecten voor slachtoffers van mensenhandel en uitbuiting.

 

Life Coaching met culturele sensitiviteit.

Maatwerk (loopbaan) trajecten waarbij we jouw wensen en talenten omzetten naar een visie met concrete doelen. Waar wil jij staan over 5 jaar en wat heb je daar concreet voor nodig? Bij life coaching pellen we jouw gedragspatronen tot de kern af, versterken waar nodig en doorbreken wat beperkt. Reguliere en traditionele coaching houdt normaliter geen rekening met culturele verwachtingen en druk die een persoon kan ervaren. Deze kunnen echter wel een onderdeel zijn van 'de beperkingen'. In het begeleiden met inzicht op de culturele verrijkingen, ligt onze niche.

In dit traject wordt de unieke 'Goal Definer' methodiek toegepast, die gebaseerd is op Mindfulness based cognitive therapy (MBCT) en Neuro-Linguïstisch Programmeren, gecombineerd met het Agile werkproces


Life Audit

Het leven overkomt je en in veel gevallen worden we geleefd door het Leven in plaats van dat we zelf het Leven leven. We brengen samen alle leefgebieden in kaart, die in jouw leven een rol spelen en nemen die mee in het formuleren en de routeplanning naar je doel.

Dit doen we volgens de unieke 'Goal Definer' methodiek toe te passen, die gebaseerd is op Mindfulness based cognitive therapy (MBCT) en Neuro-Linguïstisch Programmeren. 

Mindfulness based cognitive therapy (MBCT) traject begeleiding (1 op 1)

Mindfulness based cognitive therapy (MBCT), is een bewezen effectieve training die, samen met Neuro-Linguïstisch Programmeren de basis vormt van de traject- begeleiding. 

Het traject is ontwikkeld voor personen met een (tijdelijke) beperking richting de arbeidsmarkt.  Dit kan zijn door een burn-out, trauma, chronische of psychische aandoening. Ook werken we vanuit 'uitkering naar werk'. Het traject wordt dan naar de behoefte van zowel de opdrachtgever (als coachee) met maatwerk aangevuld. 

Ook in dit traject werken we volgens de unieke 'Goal Definer' methodiek.


Trajecten, trainingen, workshops en retraites kunt u vinden op https://thegoaldefiner.club